Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΕΚΑΒ: Εκπαίδευση καθηγητών και δημάρχου για τη χρήση απινιδωτή (video-φωτο)

Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των 19 συνολικά απινιδωτών σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντιων Νήσων, τα οποία προμηθεύτηκε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Πέμπτη έγινε η πρώτη παρουσίαση σε 30 καθηγητές, για τη χρήση του απινιδωτή. Η παρουσίαση έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, παρουσία εκτός των εκπαιδευτικών, της δημάρχου Μ. Υδραιου, του αντιδημάρχου Υγείας Σπ. Πουλή, της εντεταλμένης συμβούλου για θέματα Παιδείας Μ. Ζερβού και του προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Κ. Κωστάλη.

Να σημειωθεί πως θα ακολουθήσουν κι άλλες, προκειμένου να καλυφθεί η εκπαίδευση όλων των καθηγητών που θα εκφράσουν την επιθυμία να γνωρίζουν τη χρήση του απινιδωτή

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!