Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Εκατοντάδες οι επιχειρηματίες στο πρωτοδικείο για πιστοποιητικά – Η ανακοίνωση του Πρωτοδικείου

ΚΕΡΚΥΡΑ – Δεδομένης της έναρξης των αιτήσεων την Πέμπτη, που αφορούν στους επιχειρηματίες μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με σκοπό την επιδότησή τους μέσω της Περιφέρειας που επλήγησαν από την πανδημία, το Πρωτοδικείο Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση, καθώς ζητά κατανόηση αφού η ζήτηση είναι τεράστια και χρειάζεται υπομονή για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Η ανακοίνωση

Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες του Ν. Κέρκυρας που προσέρχονται στην Υπηρεσία του Πρωτοδικείου Κέρκυρας για να αιτηθούν πιστοποιητικά για το πρόγραμμα Δράσης που αφορά στην Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19, να επιδεικνύουν κατανόηση και υπομονή. Ο όγκος των αιτήσεων είναι μεγάλος και ο αριθμός των υπαλλήλων που καλούνται να κάνουν την έρευνα και να εκδώσουν τα πιστοποιητικά, παράλληλα με άλλες εργασίες και ακροατήρια, μικρός. Πρόθεση της υπηρεσίας είναι να εξυπηρετηθούν όλοι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς. Γι’ αυτό παρακαλούμε όσους έχουν ανάγκη αυτών των πιστοποιητικών είτε να προσέλθουν στην Υπηρεσία εγκαίρως για να τα αιτηθούν είτε να αποστείλουν mail στο pistopoiitikaprot@gmail.com, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο προκειμένου για φυσικά πρόσωπα και πλήρης επωνυμία επιχείρησης σε περίπτωση εταιρειών).

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα των Πιστοποιητικών του Πρωτοδικείου Κέρκυρας βρίσκεται στον 1ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου και μπαίνοντας από την είσοδο από το δρόμο των Φυλακών βρίσκεστε απευθείας στον 2ο όροφο (άρα αρκεί να κατεβείτε έναν όροφο).

Μην ξεχνάτε ότι η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων είναι απαραίτητες.

  

Κέρκυρα,  9-10- 2020

 

 

Εκ της διευθύνσεως του

Πρωτοδικείου Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!