Quantcast
SLIDERΕΚΚΛΗΣΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εκδήλωση στο Δ. Θέατρο για τα 20 χρόνια ενθρόνισης του Μητροπολίτη Νεκτάριου

Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας διοργανώνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο,  επίσημη επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την ενθρόνιση στην Κέρκυρα τον Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων κ. Νεκταρίου.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα εξής:

Α. Τον παρουσίαση ενός τόμου με τίτλο «Ἐν Ἐκκλησίαις», στον οποίο αποτυπώνεται η ιστορία και καταγράφονται φωτογραφικά, με τον φακό τον εξαίρετου φωτογράφου Δημήτρη Ταλιάνη, οι πολιτισμικοί θησαυροί 13 ιστορικών ναών της παλαιάς πόλεως.

Β. Τιμητικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με την σειρά εμφάνισης, από την Παιδική Χορωδία Κέρκυρας, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου, την Φιλαρμονική ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Μιχάλη Μιχαλόπουλου, την Φιλαρμονική ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σωκράτη Ἄνθη, και την Παλαιά Φιλαρμονική, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Προσωπάρη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, θα γίνει πανηγυρική θεία λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!