Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εκδήλωση – συζήτηση στο Μουσικό Σχολείο, για την σεξουαλικότητα και την εφηβεία

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση, που διοργανώνει, την Τετάρτη  1η Μαρτίου στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας με θέμα: «Σεξουαλικότητα και εφηβεία. Ο ρόλος των γονέων».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Χρυσάνθη Γεωργοτά, μαία, πιστοποιημένη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο για ενημέρωση εφήβων, γονέων και εκπαιδευτικών στα θέματα της σεξουαλικότητας στην εφηβεία και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Η κ. Γεωργοτά θα μας δώσει απαντήσεις και θα ακούσει τα ερωτήματα των γονέων σχετικά με τη σεξουαλικότητα των εφήβων στην εποχή μας (βασιζόμενη και σε έρευνες που η ίδια με την ομάδα της έχει κάνει, αλλά και σε ερωτήματα που η ίδια δέχτηκε από τα παιδιά μας, όταν επισκέφτηκε και το σχολείο μας. Χρειάζεται να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τις ερωτικές σχέσεις; Τη σεξουαλικότητα τους; Με ποιο τρόπο; Τι και πώς το λέμε; Τι γνωρίζουν για την αντισύλληψη; Για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα; Και πολλά άλλα σχετικά θέματα που ΣΙΓΟΥΡΑ απασχολούν και συζητούν τα παιδιά μας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νικολέτα Δουκάκη.

Στην εκδήλωση, που θα γίνει  καλούνται όλοι οι γονείς του Σχολείου αλλά και όποιος άλλος γονέας ενδιαφέρεται ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Οι εποχές αλλάζουν και οι γονείς οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να αφουγκραζόμαστε τα παιδιά μας.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου   

Γιαννούλης Αντώνης

Μάρκος Φίλλιπος

Καράμπατος Βασίλης

Μπερδούσης Γιώργος (αν. μέλος)

Ρουβά Αλεξάνδρα

Τσικαλά Μαρία

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!