Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ελεύθεροι μετά τη σύλληψή τους οι Ιταλοί που έστειλαν στο Νοσοκομείο καταστηματάρχη

Συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων νεαρών Ιταλών ηλικίας απο 19 έως 21 ετών τουριστών και ενός Κερκυραίου άντρα 54 ετών ιδιοκτήτη καταστήματος στην περιοχή, σημειώθηκε χθες  στην περιοχή του Ύψου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, για άγνωστη έως τώρα αιτία, τα τέσσερα νεαρά άτομα λογομάχησαν με τον 54χρονο και δεν άργησαν να ανάψουν περισσότερο τα αίματα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν και να τον τραυματίσουν, ευτυχώς όχι σοβαρά . Ωστόσο χρειάστηκε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες ενώ ο 54χρονος πέρασε και από ιατροδικαστική εξέταση. 

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!