Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι – Δύσκολη η διάσωσή τους (συνεχής ενημέρωση)

Νέα ενημέρωση

Εντοπίστηκαν πριν από λίγο οι δυο αγνοούμενοι στο Αγγελοκαστρο ενώ τα ευχάριστα νέα είναι πως επικοινωνούν και είναι καλά στην υγεία τους. Πρόκειται για δυο Βέλγους τουρίστες. Το δυσάρεστο ωστόσο είναι πως είναι αδύνατη η πρόσβαση των πυροσβεστών στο σημείο που έχουν εντοπιστεί καθώς υπάρχουν κοφτερά βράχια. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του @kerkyrasimera, θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση διάσωσης μέσω θαλασσής ώστε από εκεί οι διασώστες να ανέβουν και να τους απεγκλωβίσουν. (Συνεχής ενημέρωση)

Προηγούμενη ενημέρωση 
Άκαρπες παραμένουν οι έως τώρα έρευνες της Πυροσβεστικής στο Αγγελοκαστρο στην Κέρκυρα, όπου νωρίτερα δηλωσαν  δυο άνθρωποι ότι χάθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του @kerkyrasimera οι διασώστες πυροσβέστες δεν έχουν καμία επαφή με τους δυο αγνοούμενους, δηλαδή δεν τους έχουν εντοπίσει ούτε ακούσει. Η περιοχή είναι δύσβατη και το πυκνό σκοταδι είναι στοιχεία που δεν βοηθούν την έρευνα τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!