Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εντός του εργοταξίου κάτοικοι Γαρίτσας- Επι τόπου αστυνομία και Καλόγερος

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στη Γαριτσα στη κολόνα του Ντούγκλα μετά από την αποψίλωση δέντρου, το οποίο, όπως διαμαρτύρονται οι κάτοικοι, επρόκειτο για υγιές δέντρο. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση τους και την είσοδο τους εντός του περιφραγμένου χώρου του εργοταξίου.

Ο επιβλέπων του έργου κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να βγάλει τον κόσμο εκτός εργοταξίου καθώς ει άι επικίνδυνο και απαγορεύεται η οποιαδήποτε «ξένη» παρουσία.

Σε διένεξη ήρθαν ο αντιδήμαρχος Νίκος Καλόγερος και οι κάτοικοι με τον αντιδήμαρχο να ζητά ακόμη και την εφαρμογή της αυτόφωτης διαδικασίας αν δεν οδηγούνται εκτός εργοταξίου, με σκοπό την προστασία της σωματικής τους ακεραιότητας, όπως δήλωσε. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!