Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εν λόγω και έργω, η ομιλία του λογοτέχνη Κωνσταντίνου Γεωργάτου

Σε μία εξαιρετική βραδιά υψηλής πνευματικής διαδρομής και μέσα σε ένα “κλίμα” ευφροσύνης και ψυχικής ανάτασης πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Λογοτέχνη Κωνσταντίνου Γεωργάτου με θέμα: Η κατανόηση της ποιητικής εμπειρίας δια της κοινωνικής και ηθικής αξίας της ποίησης στο σύγχρονο κόσμο.
Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων νήσων με την συνδιοργάνωση του 4ου  Γυμνασίου Κέρκυρας, της Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας Παξών & Διαποντίων Νήσων και της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Region of Ionian Islands
Τιμητική η παρουσία του πατρός Θεμιστοκλή Μουρτζανού Γενικού αρχιερατικού Επιτρόπου Γωνια Αγιοι Παντες Πατήρ Θεμιστοκλής Μουρτζανός – Φίλοι της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ζορμπά Κωνσταντίνου, του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Κέρκυρας Δημήτρη Μεταλληνού, του Πολιτευτή Κέρκυρας κ. Σπύρος Κροκίδης Κέρκυρα, του πατρός Σπυρίδωνος Γαρνέλη καθώς και όλων των φορέων και των συλλόγων που ήταν παρόντες.
Υπέροχες οικοδέσποινες, η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου κ. Έλενα Βουσολίνου-Ανυφαντή και η κυρία Μαυροζούμη Σπυριδούλα κοινωνική λειτουργός, που έκαναν μια θαυμάσια δουλειά σε όλη την οργάνωση και επιμελήθηκαν με αγάπη και αφοσίωση όλη την εκδήλωση με θαυμάσιο λόγο και διάθεση.
Ο κ. Γεωργάτος ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας τα υπέροχα παιδιά που έπαιξαν φλάουτο και διάβασαν τα ποιήματα του λογοτέχνη, τον Σπύρο Κουρβίνο  για την υπέροχη “κάλυψη” της βραδιάς, όλες και όλους τους αγαπημένους φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Συν Θεώ, τα καλύτερα έρχονται.
Να είστε όλες και όλοι πάντα καλά!

Με τιμή Κωνσταντίνος Γεωργάτος
Ποιητής Συγγραφέας
Μέλος της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογοτεχνών και της Ποιητικής Ακαδημίας
Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!