Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Επτά τόνοι ανακυκλώσιμων ενδυμάτων σε 45 μέρες

Συμβάλλοντας στην μη-δημιουργία ενός ακόμη βουνού απορριμμάτων στο Τεμπλόνι, η πρωτοβουλία «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» μετέφερε άλλους επτά τόνους ανακυκλώσιμων προϊόντων.

Ο Επικεφαλής Σπύρος Νεράντζης λέει: «Οι συμπολίτες μας με την γνωστή τους πλέον κουλτούρα και ευαισθησία χρειάστηκαν μόνον 45 ημέρες για να εκτρέψουν αυτήν την ποσότητα. Η μέση ημερήσια συλλογή και εκτροπή ειδών ένδυσης και υπόδησης ανέρχεται στα 155,50 κιλά!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το πρακτορείο μεταφορών του Πέτρου Αγάθου για την φύλαξη και φόρτωση των ανακυκλώσιμων προϊόντων, καθώς και τον μεταφορέα Αγησίλαο Κουρή (Λίλο) για την πολύτιμη βοήθεια του. Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεμπλονίου –Λιβάδι Ρόπα «Παναγία Σπαρμιώτισσα», καθώς και τους συμπολίτες μας Βασίλη Μελιόπουλο και Κώστα Μαζαράκη για την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους στην περισυλλογή και φόρτωση των ρούχων».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!