Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Η Equal Society για τη Διεθνή Ημέρα Μη Βίας

Με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Μη Βίας, εργαζόμενοι και εθελοντές των Κοινωνικών Δομών Δήμου Κέρκυρας της Equal Society περπάτησαν στην Παλαιά Πόλη του νησιού κρατώντας συνθήματα κατά της βίας. Με τη δύναμη των λέξεων και συνθήματα όπως «Η Βία δεν είναι λύση», « Η Βία δεν είναι Μαγκιά» «Ναι στη Φιλία, Όχι στη Βία» ενώνουμε τις φωνές μας με όσους μας χρειάζονται στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης και μηδενικής ανοχής σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Η Διεθνής Ημέρα Μη Βίας καθιερώθηκε στις 15 Ιουνίου 2007 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Οκτωβρίου. Στόχος της γιορτής είναι να περάσει το μήνυμα της μη χρήσης βίας σε όλες τις ανθρώπινες εκδηλώσεις μέσα από την εκπαίδευση και την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!