Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Θερμά συγχαρητήρια του Ωδείου Κερκύρας στους διακριθέντες σπουδαστές του

Με αφορμή την έκδοση των αποτελεσμάτων του 7ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού  Μουσικής 2022 που πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας το Διοικητικό Συμβούλιο του Ωδείου Κερκύρας συγχαίρει τους σπουδαστές του:

ΦΑΡΟΥΓΓΙΑ ΠΑΤΡΙΚ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ – 17 ετών – (τρομπόνι) 1ο Βραβείο στην κατηγορία πνευστών Εφήβων.

ΓΕΩΛΔΑΣΗ ΑΛΕΞΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – 18 ετών – (τρομπόνι) Έπαινο στην κατηγορία πνευστών Ενηλίκων.

Και οι δυο σπουδαστές φοιτούν στην τάξη των κυρίων Σπύρου Φαρούγγια και Νίκου Καίσαρη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης συγχαίρει την απόφοιτη του Ωδείου Κερκύρας:

ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ – 23 ετών – (φλάουτο) 3ο Βραβείο στην κατηγορία πνευστών Ενηλίκων. Απόφοιτη της τάξης της κυρίας Λουίζας Βέργη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ωδείου αισθάνεται υπερήφανο για τις επιδόσεις των σπουδαστών και της αποφοίτου του, αφού διαγωνίστηκαν ανάμεσα σε δεκάδες σπουδαστές και απόφοιτους  Ωδείων και Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού .  Ευχόμαστε ολόψυχα η επιτυχία αυτή να αποτελέσει το έναυσμα μιας λαμπρής και δημιουργικής μουσικής σταδιοδρομίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, επίσης, συγχαίρει του καθηγητές τους για την εξαιρετική δουλειά που επιτελούν στο ιστορικό Ωδείο Κερκύρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!