Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Καθαρισμός του Φρουρίου από τα ογκώδη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης (φωτ)

 
Σε παρέμβαση στο παλαιό Φρούριο και συγκεκριμένα στο σημείο όπου για μήνες παρέμεναν τα άχρηστα ογκώδη αντικείμενα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης που προέκυψαν από τις εργασίες αναβάθμισης εγκαταστάσεων ΓΑΚ, προχώρησε το τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας. Συγκεκριμένα απομάκρυναν όλα τα μεταλλικά και μη, αντικείμενα που προερχόταν από τις εργασίες αναβάθμισης. Το Τμήμα Εθελοντισμού, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί:
 
• Την Διευθύντρια των ΓΑΚ Αρχείων Νομού Κέρκυρας, Κα Νέλλα Πανταζή, καθώς και τον Κο Κουλουρίδη, για το ενδιαφέρον, την ευγένεια και τα καλά λόγια που συναντήσαμε στην τόσο εποικοδομητική συνεργασία μας.
• Τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κον Γιάννη Σερεμέτη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση του.
• Την εταιρεία CORFU RECYCLING CENTER του Κου Δημήτρη Κώτση για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία του γι άλλη μια φορά.
 
 
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
Σπυρίδων Νεράντζης κιν.6936691321
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!