Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κερκυρα: Κλειστά τα σχολεία Δευτερα και Τρίτη λόγω παγετού

Προς ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας και των γονιών, ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Η απόφαση ελήφθη από την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων σε συνεργασία και με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση της Μ. Ανδριώτη

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας λόγω:

 

Της αναμενόμενης επέλευσης της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολικών μονάδων, της ασφάλειας μετακίνησης των μαθητών λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και ιδίως των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν από σήμερα μέχρι τις επόμενες ημέρες, οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας θα παραμείνουν κλειστές την Δευτέρα 15/02/2021 και την Τρίτη 16/02/2021.

 

 

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΑΜΑΛΙΑ – ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

 

Τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!