Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Μάχη για να ζήσει δίνει δελφίνι που βγήκε στη στεριά

Μάχη ζωής δίνει ένα δελφίνι που βγήκε στην Κέρκυρα στην παραλία Λογγάς. Ο ΑΡΙΩΝ ενημερώθηκε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής από το λιμεναρχείο της Παλαιοκαστρίτσας για ένα δελφίνι που παρά τις συνεχείς προσπάθειες να οδηγηθεί στα βαθιά, εκείνο βγαίνει συνεχώς στην παραλία

Επί τόπου βρίσκεται η κτηνίατρος του δικτύου του ΑΡΙΩΝ στη Κέρκυρα, Αναστασία Κορωνάκη, η οποία σε συντονισμό με τη Δρ. Κομνηνού και τη Δρ. Αιμιλία Δρούγα εκτιμούν την κατάσταση της υγείας του δελφινιού. Από τις φωτογραφίες που έστειλαν οι λιμενικοί, πρόκειται για ενήλικο, θηλυκό Ζωνοδέλφινο το οποίο φέρει αρκετές εξωτερικές εκδορές.
Η συμπεριφορά του, σύμφωνα με τον ΑΡΙΩΝ, πιθανόν να παραπέμπει σε ασθένεια του νευρολογικού. Η περιβαλλοντική οργάνωση καλεί τους πολίτες να κρατούν απόσταση από το δελφίνι και να μην κάνουν θόρυβο. Παράλληλα ευχαριστούν το λιμεναρχείο Παλαιοκαστρίτσας για την υποστήριξη στην προσπάθεια διάσωσης του δελφινιού.

Πηγή: zoon.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!