Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: “Μαρσάρισμα” κυρίως τις ώρες κοινής ησυχίας – Διαμαρτυρία κατοίκων του “Σολάρι”

Την ηχορύπανση στο οδικό δίκτυο καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής Σολάρι και ζητούν αυξημένους ελέγχους από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς η ηχορύπανση καταγράφεται κατά κύριο λόγο τις ώρες κοινής ησυχίας, με ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων και έντονους θορύβους. Μάλιστα εκτιμούν ότι είναι συγκεκριμένοι οδηγοί μηχανών που προχωρούν σε τέτοιου είδους ενοχλήσεις.

 

Η ανακοίνωση των κατοικων

Με το παρόν έγγραφο ρωτάμε ποιες είναι οι ενέργειες της ελληνικής αστυνομίας όσον αφορά την ηχορύπανση από συγκεκριμένα οχήματα (μηχανές μεγάλου κυβισμού κυρίως) και στην περιοχή της Κερκυρας και στην ευρύτερη περιοχή. 

μένουμε στη περιοχή Σολαρι, όπου και στην ευθεία μετά τα πρώτα φανάρια στο ύψος Καπουκινους, συγκεκριμένες μηχανές παράγουν απίστευτα πολύ μεγάλο θόρυβο (με τα χρόνια έχουμε καταλήξει πως είναι δυο-τρεις αναβάτες που δημιουργούν τη φασαρία, πιθανόν γνωστοί και σε εσάς), οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας με αποτέλεσμα να αναστατώνουν όλους. Συμβαίνει κυρίως στις ώρες κοινής ησυχίας. 

Το γεγονός αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα και σας ρωτάμε, ποια είναι η δική σας ενέργεια να σταματήσετε τέτοιους απαράδεκτους χρήστες του οδικού δικτύου που δε σέβονται ώρες κοινής ησυχίας και που βρίσκονται σε κατοικημένες περιοχές και, με ένα μόνο μαρσάρισμα τους, ξυπνάνε τους πάντες. έκτος από αυτό, οι ταχύτητες που αναπτύσσουν συνήθως  είναι υπέρ το δέον με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο και πεζούς αλλά και άλλους χρήστες του δρόμου.

Αναμένουμε περισσότερους ελεγχους και, να το τονίσουμε, τακτοποίηση/συμμόρφωση των ενοχλητικών/επικίνδυνων στοιχείων επιτέλους.

Προσυπογράφουν οι κάτοικοι στο Σολαρι (και οι δυο πλευρές του δρόμου μέχρι και το “Kαλημερα”)

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!