Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στη Γαρίτσα – Τέσσερις τραυματισμένοι, δυο παιδιά ανάμεσά τους

Μετωπική σύγκρουση δυο ιχ αυτοκινήτων προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλιακή της Γαρίτσας, από το οποίο τραυματίστηκαν δυο ανήλικα παιδιά και η οδηγός από το ένα αυτοκίνητο και η επιβαίνουσα στο ίδιο αμάξι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του @kerkyrasimera, το ατύχημα προκλήθηκε όταν ο οδηγός του ενός αμαξιού που ήταν σταθμευμένο στο αντίθετο ρεύμα επιχείρησε να ξεπαρκάρει και να κινηθεί στη ροή του δρόμου, δεν αντιλήφθηκε την κίνηση του δεύτερου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δυο γυναίκες που τραυματίστηκαν. Από την σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν τα δυο ανήλικα παιδιά που επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας τους καθώς και οι δυο γυναίκες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επειδή τα  παιδιά φαινόταν να έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι, ο οδηγός – πατέρας τα άρπαξε στην αγκαλιά του και μεταφέρθηκε με διερχόμενο, από το σημείο, όχημα,  προκειμένου να μεταφερθεί τάχιστα στο Νοσοκομείο για την περίθαλψη των παιδιών του.

Οι γυναίκες, επίσης τραυματισμένες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο που έφτασε στο σημείο του τροχαίου λίγα λεπτά αργότερα, ενώ όχημα της Πυροσβεστικής έπλυνε το δρόμο.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!