Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Με επιτυχία η συναυλία των σπουδαστών της Σχολής Εγχόρδων του Ωδείου Κερκύρας (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 12.00 η συναυλία των σπουδαστών της Σχολής Εγχόρδων του Ωδείου Κερκύρας.

Έλαβαν μέρος σπουδαστές του τμήματος βιολιού (τάξεις: Φλώρας Κλήμη, Ρεντόνας Κόλα και Εύας Παπά) και βιολοντσέλου (τάξη: Αμβρόσιου Βλαχόπουλου). Στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια Μαρία Καλουτσάκη καθώς και σπουδαστές των ανωτέρων τάξεων πιάνου του Ωδείου. Το κοινό καταχειροκρότησε τους νεαρούς καλλιτέχνες για το υψηλό τους επίπεδο και τις μοναδικές τους ερμηνείες. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Κέρκυρας Κ. Χυτήρης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και στους καθηγητές τους. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Δημήτρης Μεταλληνός. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Τριβιζά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρείας ‘Μάντζαρος» για την φιλοξενία τους στην υπέροχη Αίθουσα Εκδηλώσεων”, σημείωσε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!