Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Με τυμπανοκρουσίες έληξε το φετινό παραμύθι των Χριστουγέννων

Με τυμπανοκρουσίες από τις τρεις φιλαρμονικες της πόλης, ολοκληρώθηκε το φετινό «Παραμύθι των Χριστουγέννων» που ξεκίνησε στις 12 Δεκεμβρίου και εληξε το Σάββατο με ειδική τελετή. 

Η δήλωση της Δημάρχου για το φετινό… Παραμύθι 
Με συγκίνηση και πολλά θετικά συναισθήματα για την όμορφη ατμόσφαιρα που ζήσαμε όλες τις γιορτινές μέρες, έκλεισε η αυλαία για το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι του Δήμου μας για το 2022-’23. Με εφόδια τη δική σας αναγνώριση, συνεχίζουμε με χαρά και με ενθουσιασμό αρχίζοντας τον σχεδιασμό με ακόμα περισσότερες ιδέες και προτάσεις για την επόμενη χρονιά, ώστε κάθε χρόνο να κάνουμε πιο γιορτινή και λαμπερή την πόλη μας και να προσφέρουμε περισσότερα στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συνεργάτες και τμήματα του Δήμου, τους εθελοντές και τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτό το γιορτινό ταξίδι και μαζί τους κάναμε τις ημέρες αυτές πιο ζεστές και πιο γλυκές για όλους.Η προσπάθεια μας δικαιώθηκε από το χαμόγελο, την ευχαρίστηση και τον ενθουσιασμό στα πρόσωπα των παιδιών και την ικανοποίηση και τις ευχάριστες στιγμές των μεγάλων και αυτό μετράει περισσότερο από κάθε τι για εμάς! Δίνουμε ραντεβού, λοιπόν, με νέες εκπλήξεις στο επόμενο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι της Κέρκυρας!Καλή χρονιά να έχουμε με Υγεία, αγάπη και χαρά στη ζωή μας!!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!