Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Μια αγκαλιά όλη η Κερκυρα για την μαθήτρια του δημοτικού που μάχεται για τη ζωη της

ΚΕΡΚΥΡΑ – Την δίκη του μάχη δίνει για να νικήσει και να ζήσει, ένα δεκάχρονο κορίτσι, μαθήτρια του δημοτικού σχολείου Μπενιτσών. Το κορίτσι, υπεβλήθη σε χειρουργείο στην Αθήνα καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στα μάτια της. Ακολούθησαν θεραπείες στο Παίδων Αγία Σοφία και οι γιατροί την έστειλαν στο νοσοκομείο Σάντα Κιάρα του Τρέντο της Ιταλίας όπου συνεχίζει θεραπευτική αγωγη έως σήμερα και για ακόμη ένα μικρό διάστημα. Ωστόσο χρειάζονται χρήματα για λειτουργικά έξοδα και ως προς τούτο, με πρωτοβουλία του το σχολείο στο οποίο φοιτά η μικρή μαχήτρια, προτρέπει όσους μπορούν, συμμαθητές και μη, να συνδράμουν προκειμένου τα χρήματα να αποσταλούν στους γονείς. 
Ενημερωτικη ανακοίνωση έχει εκδώσει ο Σύλλογος Δασκάλων Κέρκυρας ενώ φυσικά ενήμερος είναι και ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευση Κέρκυρας που θα αναλάβει και όλη την διαδικασία. 
Πολλα σχολεία έχουν εκδώσει σχετική ανακοίνωση που ζητάνε την βοήθεια μαθητών και γονεων όπου και όσο μπορούν.

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Σχολείου παλιας πολης 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια μαθήτρια της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μπενιτσών η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Έχει γίνει μια έκκληση για οικονομική ενίσχυση στα σχολεία της Κέρκυρας και σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Π.Ε.) Κέρκυρας.

Με τη σειρά μας, ως Σύλλογος, αναρτούμε την ανακοίνωση αυτή, προς ενημέρωσή σας. Σχετικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όποιος από εσάς επιθυμεί και μπορεί να προσφέρει οικονομική βοήθεια θα πρέπει να παραδώσει τα χρήματα είτε στη δασκάλα του παιδιού του είτε στον διευθυντή του σχολείου. Ως Σύλλογος αποφασίσαμε να διαθέσουμε κι εμείς ένα χρηματικό ποσό για να βοηθήσουμε την οικογένεια της μαθήτριας. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με τη μαθήτρια και την οικογένειά της.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!