Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Μπήκε μπουλντόζα στο παλιό οχυρό στον Ερημίτη – Αναμένεται αστυνομική δύναμη

ΚΕΡΚΥΡΑ – Σε κατεδάφιση του βοηθητικού κτιρίου του παλιού οχυρού στην θέση Αρταβάνης Αγίου Στέφανου Κασσιωπης προχώρησε σήμερα το πρωί η εταιρεία που έχει αναλάβει την επένδυση στον Ερημίτη, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του συλλόγου Ερημίτη Πλους Δ. Φατήρα και τον Δημοτικό σύμβουλο Σ. Τρύφωνα.

Η άδεια είχε εγκριθεί από την πολεοδομία Κέρκυρας τον Δεκέμβριο του 2019. Τότε, ο σύλλογος Ερημίτης Πλους είχε ζητήσει από την Πολεοδομια την αναστολή της εκτέλεσης της κατεδάφισης με το αιτιολογικό ότι εκκρεμούσε στο διοικητικό εφετείο Ιωαννίνων η προσφυγή του για το δασικό χαρακτήρα ή μη του καθεστώτος του συγκεκριμένου χώρου

Αναμένεται αστυνομική δύναμη

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη του συλλόγου «Ερημίτης Πλους» ενώ αναμένεται και η αστυνομία με τα μέλη του συλλόγου να ζητούν να μάθουν αν υπάρχουν οι απαιτούμενες άδειες, καθώς όπως υποστηρίζουν, εκκρεμεί δικαστική απόφαση για τον δασικό χαρακτήρα της περιοχής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!