Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ-Ξεκίνησε το δύσκολο καιρικό 24ωρο

Ξεκινάει ένα δύσκολο 24ωρο για την Δυτική Ελλάδα και την Κέρκυρα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες.
Στις αμέσως επόμενες ώρες οι νοτιάδες θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση. Θα πνέουν γενικευμένα 7 μποφόρ, ενώ κατά την διάρκεια των καταιγίδων δεν αποκλείεται να καταγραφούν ριπές 10-11 μποφόρ στις δυτικές ακτές του νομού. Προβληματά θα έχει πιθανότατα η θαλάσσια σύνδεσή μας με την Ηγουμενίτσα.
ΠΡΟΣΟΧΗ επίσης από αργά το πρωί σήμερα και έπειτα θα βρέχει καταρρακτωδώς για αρκετές ώρες με συνοδεία αρκετών ηλεκτρικών εκκενώσεων.
Την Τετάρτη τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν αλλά θα είναι πιο τοπικά, ενώ ύφεση προβλέπεται από το μεσημέρι-απόγευμα της ίδιας ημέρας, με παράλληλα εξασθένηση των ανέμων.

Υ.Γ. Ο Νοέμβρης μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν σε τέτοιες κακοκαιρίες. Δεν θα είναι κάτι πρωτόγνωρο ωστόσο χρειάζεται η ανάλογη προσοχή ειδικά στους ισχυρούς ανέμους. Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχουν πέσει πολύ μεγάλα ύψη βροχής το τελευταίο δεκαήμερο.

Πηγη: Ο καιρός στην Κέρκυρα /fb

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!