Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο πρώτος μαθητής πανελληνίως επέλεξε το Ξένων Γλωσσών του Ιονίου Πανεπιστημίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου, Σωτήρης Λίβας, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής όπου διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος των πρώτων πανελλαδικά, επίλεξε το συγκεκριμένο Τμήμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Σε μια εξαιρετικά δύσκολη για το δημόσιο πανεπιστήμιο συγκυρία, σε μια εποχή που τα περιφερειακά πανεπιστήμια πλήττονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, σε μια εποχή που η αριστεία απαξιώνεται με πρόσχημα την … αριστεία, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας επιλέγεται από τον/ην πρώτο/η σε μόρια επιτυχόντα πανελληνίως. Το τμήμα κάλυψε όλες του τις θέσεις (99), η βάση του ανήλθε στα 16880 μόρια και ο/η πρώτος/η φοιτητής/τριά του εισήλθε με 25340 μόρια, τα περισσότερα από όλους τους επιτυχόντες όλων των τμημάτων ΑΕΙ πανελληνίως.

Το τμήμα, τα μέλη ΔΕΠ, οι υπόλοιποι διδάσκοντες, το διοικητικό προσωπικό του, συγχαίρουμε όλους τους νέους φοιτητές/τριές μας αλλά και όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και δεν πέτυχαν για την τεράστια προσπάθειά τους. Εκφράζουμε συγχρόνως την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την πλήρωση των θέσεών του τμήματος. Όμως, ΔΕΝ πανηγυρίζουμε.

Αντιθέτως, υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες των νέων μελών της ακαδημαϊκής μας κοινότητας. Υποσχόμαστε συγχρόνως να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο σύνολό του. Συνεχίζουμε.»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!