Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Παραιτήθηκε ο Μάριος Μαγιολαδίτης (ΕΚΚΙΝΗΣΗ) από δημοτικός σύμβουλος

Με ανάρτησή του στο fb, ο επικεφαλής για ένα χρόνο στην δημοτική παράταξη ΕΚΚΙΝΗΣΗ, Μάριος Μαγιολαδίτης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος, με σχετική επιστολή του στον πρόεδρο του σώματος.
 
Η παραίτηση
 
Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτηση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με την ακόλουθη επιστολή:
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, με την παρούσα, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρική Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
Η παραίτησή μου πραγματοποιείται στα πλαίσια της εναλλαγής των δημοτικών συμβούλων της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ–Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο όπως αυτή εξαγγέλθηκε προεκλογικά και εφαρμόστηκε συστηματικά και το προηγούμενο διάστημα.
Στο διάστημα της δημοτικής μου θητείας, αποτέλεσα εκφραστή των συλλογικών αποφάσεων της δημοτικής μου παράταξης όπως αυτές αποφασίστηκαν δημοκρατικά μέσα από τα όργανά της.
Θέλω να ελπίζω ότι με την στάση και τη δράση μου στάθηκα υπέρ του συμφέροντος του Κερκυραϊκού λαού, της νεολαίας, των εργαζομένων και των λαικών στρωμάτων.
Με εκτίμηση,
Μάριος Μαγιολαδίτης

Στη θέση Μαγιολαδίτη ορκίζεται ο Γρηγοριάδης

Τον Μάριο Μαγιολαδίτη αντικαθιστά το στέλεχος της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ Κώστας Γρηγοριάδης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!