Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Που καταγράφηκαν υψηλές θερμοκρασίες ανήμερα των Χριστουγέννων

Άκρως υψηλές είναι οι θερμοκρασίες για την εποχή που διανύουμε με το σταθμό μας να καταγράφει σήμερα Κυριακή 25/12 στις 12:35 μέγιστη τιμή 21,5 βαθμούς Κελσίου που αποτελεί τη μεγαλύτερη θερμοκρασία που έχει σημειωθεί τα τελευταία 50 χρόνια το μήνα αυτό με βάση το ιστορικό του σταθμού στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας.
 
Η προηγούμενη μέγιστη θερμοκρασία τον αντίστοιχο μήνα είχε καταγραφεί στις 3 Δεκεμβρίου του 2014 και ήταν 21,6 βαθμοί Κελσίου στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας. 
 
Γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν, η μέγιστη θερμοκρασία τον αντίστοιχο μήνα είχε καταγραφεί στις 20 Δεκεμβρίου του 1983 και ήταν 26 βαθμοί Κελσίου στο ίδιο Μ/Σ στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας.
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σ. ΒΛΑΧΟΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!