Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Προσπάθεια αποκατάστασης ηλεκτροδότησης περιοχών από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση που προκλήθηκαν από την χθεσινή κακοκαιρία. Έως αυτή την ώρα (10:00) υπάρχουν διάσπαρτες βλάβες σε τοπικούς υποσταθμούς στους Μαγουλάδες, Άη Γιώργη Πάγων, Άη Γόρδη. Λ. Ρόπα, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλουν προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε περιοχές, που έχουν μείνει για πάνω από 24ωρες χωρίς ρεύμα.

Χθες, λόγω πτώσης δέντρων από κεραυνούς, προκλήθηκαν δυο σοβαρές βλάβες στην ευρύτερη περιοχή του Κανονίου και της Γαρίτσας αλλά και στις περιοχές Ποταμός, Ευρωπούλοι, Λ Ρόπα, Γιαννάδες, που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό για μια περίπου ώρα.

 

 

 

φωτό αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!