Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Προσπάθεια ηλεκτρονικής απάτης σε κερκυραϊκή επιχείριση – Καταγγελίες στο kerkyrasimera

Προσπάθεια να εξαπατήσουν ηλεκτρονικά την επιχείρηση “Τζάμια Μελίδης” έκαναν άγνωστοι σήμερα το πρωί, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (φωτό), αφού προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο της επιχείρησης. Δεδομένου ότι με άλλους τρόπους, είναι η τρίτη φορά που προσπαθούν να εξαπατήσουν την ίδια επιχείρηση, ευτυχώς δεν τα κατάφεραν αφού οι εργαζόμενοι ήταν υποψιασμένοι. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δημοσιοποίησαν το γεγονός ενώ, σύμφωνα με δηλώσεις του Αλέξανδρου Μελίδη στο @kerkyrasimera , ήδη την απόπειρα εξαπάτησης την έχει καταγγείλει στην αστυνομία και παράλληλα έχει παρουσιάσει ό,τι υλικό διαθέτει που αφορά σε διεύθυνση mail, τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά και τα στοιχεία της συνομιλίας.

 

Να θυμίσουμε πας χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στην εφημερίδα μας, την περασμένη εβδομάδα έγιναν ακόμη τέσσερις προσπάθειες εξαπάτησης σε επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες, οι οποίοι ωστόσο επικοινώνησαν με την Τράπεζα τους στα κεντρικά, για ακύρωση των τραπεζικών τους καρτών και μπλοκάρισμα των λογαριασμών τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!