Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πωλήθηκε το Kassiopi project (;)- Εντός της ημέρας ανακοίνωση από την NCH

Όλο και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες που θέλουν το Kassiopi project, την έκταση δηλαδή του Ερημίτη στην Β.Α. Κέρκυρα ιδιοκτησία της NCH Capital, να αλλάζει χέρια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αγορά της έκτασης  από ομάδα ξένων επενδυτών με υφιστάμενες ιδιοκτησίες στην περιοχή. Οι ίδιοι μάλιστα στο παρελθόν είχαν εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσουν τον Ερημίτη προκειμένου να τον διατηρήσουν ανέπαφο και να αποφευχθεί η όποια περιβαλλοντική καταστροφή. Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση έως αυτήν την ώρα, η πώληση θεωρείται βέβαιη και εφόσον συμβαίνει, θα μπορούμε να μιλάμε για νίκη όλων όσοι τάχθηκαν ενάντια του Kassiopi Project. 

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπός της  εταιρείας NCH Capital στην Κέρκυρα, με τον οποία επικοινώνησε η ΕΡΤ, διέψευσε τις πληροφορίες και επεσήμανε, ότι  η εταιρεία θα εκδώσει επίσημη ανακοίνωση εντός της ημέρας.

*Με πληροφορίες της ΕΡΤ Κέρκυρας 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!