Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πως συνέβη το τροχαίο στην Αχαράβη – Σε σοβαρή κατάσταση ο 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αχαράβη, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με ιχ αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Κ.Σ.», η μηχανή «καρφώθηκε» ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό με τον 20χρονο επιβαίνων να πετάγεται στην οροφή του αυτοκινήτου και να τραυματίζει σοβαρά την αριστερή του πλευρά, φέροντας πολλαπλά κατάγματα. Ο απεγκλώβισμός έγινε από την οροφή του αυτοκινήτου με την βοήθεια των πυροσβεστών – διασωστών. Στο σημείο έσπευσαν δυο ιδιωτικά ασθενοφόρα των κλινικών Ionian Care και Μάστορα καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε έναν τραυματία και μια πεζή που είδε το τροχαίο και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Οι γιατροί της Κλινική Ionian Care μετέφεραν στο Νοσοκομείο τον 20χρονο Έλληνα πολυτραυματία, όπου και παρέμειναν για να βοηθήσουν. Η κατάσταση του 20χρονου είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Και οι τρεις τραυματίες είναι Έλληνες. Το τροχαίο προκλήθηκε στο τέλος του κεντρικού δρόμου της Αχαράβης προς Αλμυρό.

 

Ανάγκη βάσης του ΕΚΑΒ στον Βορρά

Με αφορμή και αυτό το περιστατικό στην Βόρεια Κέρκυρα αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η ανάγκη δημιουργία βάσης του ΕΚΑΒ στον Βορρά, προκείμενου η επέμβαση των ασθενοφόρων και των διασωστών να είναι αμεσότερη, χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να διακινδυνεύουν ζωές. Πρόκειται για και συζήτηση που έχει ανοίξει ενώ είχαν πραγματοποιηθεί ανάλογες συναντήσεις του σωματείου εργαζόμενων του έλαβε με στη Δημοτική Αρχή Μαχειμάρη καθώς και με τον βουλευτή Στ. Γκίκα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο, έως ώρας το αίτημα των διασωστών για δημιουργία βάσης στον Βορρά, έχει παραμείνει ως αίτημα αφού καμιά ενέργεια δεν βρίσκεται σε εξέλιξη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!