Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ρεκόρ συμμετοχής στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου – Τα αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Φαρμακευτικό  συλλογο Κέρκυρας. Μάλιστα καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχής αφού σε σύνολο 116 μελών προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 110 μελη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλέγονται:

Για την Νέα Κίνηση Φαρμακοποιών Κέρκυρας 63 ψήφοι

Κούστας Μάριος του Αντωνίου
Μπουζούκης Νικόλαος του Ηλία
Παγκράτη Ελένη-Μαρία του Αντωνίου
Ραράκος Περικλής του Πέτρου-Σπυρίδωνα
Σταματάκος Αλέξανδρος του Λουκά

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΣ
Λάσκαρις Γεράσιμος του Δημητρίου
Μουζακίτης Μιχαήλ του Αριστείδη
Στασινόπουλος Μαρίνος του Γεωργίου
Τριβυζάς Νικόλαος του Παναγιώτη

 

Ο απερχόμενος προεδρος Α. Σταματάκος, δήλωσε τα εξής:

Μετά και τις αρχαιρεσίες του Φαρμ. Συλλόγου Κέρκυρας αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στη διαδικασία καθώς έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης (σε σύνολο 116 εγγεγραμενων ψήφισαν οι 110)
Η Νέα Κίνηση Φαρμακοποιών ξανά ανακυρήχθηκε πρώτη σε προτιμήσεις με ποσοστό 58,9% μετά τη προηγούμενη παρθενική θητεία της που σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλό σε αυτό το σύλλογο στον οποίο αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο από τη προσωπική μας ζωή. Θέλω να δώσω τα εύσημα στα υπόλοιπα μέλη της παράταξης Marios Koustas Perikle Rarakos Φαρμακειο Ελενης-Μαριας Παγκρατη Nikos Bouzoukis αλλά ειδική μνεία θα κάνω στον Nikolas Varelis ο οποίος με εξέπληξε ευχάριστα όχι μόνο με τη συνδρομή του αλλά και με την ώριμη πολιτική του σκέψη,θεωρώ ότι θα είναι βασικός πυλώνας του Φαρμακευτικού Συλλόγου στο μέλλον και ευελπιστώ να μείνει κοντά μας.
ΥΓ. Αυτή η παράταξη δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να δώσει λύσεις σε χρόνιες παθογένειες που ταλανιζαν τον σύλλογο και να ξανά φέρει κοντα τους φαρμακοποιους στο σύλλογο,θαρρώ ότι βαδίζουμε προς αυτήν τη κατεύθυνση.
ΥΓ2.Ξεκινησαμε ως νέοι συνάδελφοι γνωριστήκαμε και αναπτύξαμε μια στενή φιλία καθώς ανακαλύψαμε ότι μας δένουν πολλά κοινά, αυτό προσπαθούμε να ενστερνιστουμε με τους υπόλοιπους φαρμακοποιούς ώστε να γίνει συνείδηση όλων, εις ματην κάποιων, ότι ο σύλλογος έχει γυρίσει σελίδα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!