Quantcast
ΚΗΔΕΙΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Σπύρου Μισθού

Το στερνό αντίο θα πουν οικογένεια, συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί στον Σπύρο Μισθό, ο οποίος κηδεύεται σήμερα Δευτέρα στις 17:00 στο Α’ Κοιμητήριο Γαρίτσας.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ στο συλλυπητήριο μήνυμα της, αναφέρει τα εξής:

 Mε θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον καλό συνάδελφο, φίλο και συναγωνιστή.

Ο Σπύρος Μισθός ως συνταξιούχος τα τελευταία χρόνια, είχε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή.  Εργάστηκε ακούραστα πολλά χρόνια στο Δήμο Κερκυραίων ως διοικητικός υπάλληλος.  Ξεχώριζε για την εργατικότητά του, το ήθος του και τον ανιδιοτελή χαρακτήρα του. Ήταν όμως κι ο άνθρωπος που δε κοίταζε μόνο τη «δουλίτσα» του.
Η αστείρευτη καλοσύνη του, τον έκανε να είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους του, δείχνοντάς τους έμπρακτα την βοήθειά του, την στήριξη και αλληλεγγύη σε κάθε κατάσταση.  Ποτέ στο εργασιακό περιβάλλον του Δήμου δεν ανέχτηκε τις «πιέσεις» και τα «κακώς κείμενα».  Αντιπαθούσε τις λύσεις του «ατομικού δρόμου»,  θαρρετά υποστήριζε το συλλογικό δρόμο της διεκδίκησης. Πάντοτε σταθερά παρών στους μικρούς και μεγάλους αγώνες του κλάδου για την υπεράσπιση των εργασιακών  και των κοινωνικών δικαιωμάτων.  Ο Σπύρος Μισθός ήταν συνεχώς στο σωματείο υποψήφιος με την ΔΑΣ, διέθετε καθαρό ταξικό – πολιτικό κριτήριο,  γι’ αυτό και ήταν αταλάντευτος συναγωνιστής με τις ταξικές δυνάμεις και το ΠΑΜΕ.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

 Καλό του ταξίδι. . .

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!