Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σε ποια περιοχή έβρεξε περισσότερο

Aρκετές βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν στο νησί από τα ξημερώματα της Κυριακής έως το απόγευμα της Δευτέρας. Στις Λούτσες έπεσαν περισσότερα από 65 χιλιοστά. Έντονη χαλαζόπτωση είχαμε στο βόρειο συγκρότημα μας τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/01, με συνέπεια αρκετές περιοχές, στον Παντοκράτορα (906 μ.), στον Στρινύλα (700μ.), στην Πετάλεια (650 μ.), την Ερίβα (υψ, 470μ) και στο Τριμόδι (360 μ.) να “ντυθούν” στα λευκά από το χαλάζι..!!

Εξάλλου, από τις βραδινές ώρες της Κυριακής 22/01 έως και το βράδυ της Δευτέρας 23/01 εκδηλώθηκαν στο νησί μας αρκετές βροχοπτώσεις με τους μετεωρολογικούς σταθμούς να καταγράφουν ενδεικτικά τις ακόλουθες ποσότητες:

1. ΛΟΥΤΣΕΣ, ΒΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 67 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΒΡΟΧΗΣ
2. ΧΛΩΜΟΣ, ΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 62 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΒΡΟΧΗΣ
3. ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΤΑΛΕΙΑ, Β. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 60 ΧΛΙΟΣΤΑ ΒΡΟΧΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!