Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στην Επιτροπή Διαβούλευσης την Τρίτη η γνωμοδότηση για την παράταση ωραρίου μουσικής

Συνεδριάζει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 18:00 η Επιτροπή διαβούλευσης με δυο θέματα στην ημερήσια διάταξη.

 

Η ημερήσια διάταξη

Καλείστε σε τακτική Συνεδρίαση (5η) της Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, στην Αίθουσα «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» (Παλαιόπολη Μον-Ρεπό).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στην ίδια Αίθουσα.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

  1. Γνωμοδότηση για την παράταση ή μη του ωραρίου χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία λειτουργούν εντός των ορίων της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, εκτός των ορίων  αυτής και εντός  των ορίων της Κοινότητας Κερκυραίων, μετά την  υποβολή  της  με αριθμ πρωτ 40131/18-10-2022 αίτησης-υπομνήματος της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας.
  2. Γνωμοδότηση επί του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.φ.Η.Ο.) του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης

 

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!