Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στην πλατεία Δημαρχείου οι συντελεστές της σειράς “8 Λέξεις” για την πρεμιέρα

Ένα με τον κόσμο θα γίνουν οι δημιουργοί της πολυαναμενόμενης σειράς που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΙ “8 Λέξεις”, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ, καθώς θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Δημαρχείου στο κέντρο της παλιάς πόλης της Κέρκυρας. Αυτό αποκάλυψε η Κερκυραία πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που φωτογραφήθηκε με τους συνετλεστές, όπως με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και με την κόρη της Μαρία Βοσοκοπούλου.

Να θυμίσουμε πως η τηλεοπτική αυτή σειρά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Κορφιάτες, καθώς μεγάλο μέρος της είναι γυρισμένο στην Κέρκυρα ενώ θα συνεχίζει να γυρίζεται στο νησί των Φαιάκων κάθε μήνα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!