Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Απεγκλώβισαν γυναίκα σε τροχαίο στη Βόρεια Κέρκυρα

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε γυναίκα η οποία απεγκλωβίστηκε από ιδιώτες διασώστες στην επαρχιακή Καρουσάδων- Σιδαρίου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με νέα διορθωμένα στοιχεία της  Π.Υ.,  καθώς αρχικά είχε δώσει λάθος ενημέρωση, πρόκειται για 61χρονη, το ΙΧ της οποίας προσέκρουσε σε δέντρο, ενώ η ίδια βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού καθώς προσπάθησε να εξέλθει του οχήματος. Φέρεται να έχει τραυματιστεί στο αριστερό πόδι. Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλο άτομο.

 

αρχικη ενημέρωση

ΚΕΡΚΥΡΑ –

Σε τροχαίο ατύχημα σπεύδουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αποτελούμενες από δυο  οχηματα με τρεις άνδρες στην περιοχή Σιδαριου καθώς οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανό εγκλωβισμένο άτομο. 
σε λίγο νεότερα 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!