Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Κέρκυρας για τη ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, η σύσκεψη που είχε προαναγγείλει η Δήμαρχος και πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, Μεροπη Υδραίου με τους Δημάρχους Βόρειας και αντιπρόεδρο της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ κο Μαχειμαρη Γεώργιο και Νότιας Κέρκυρας κο Λέσση Κωνσταντίνο , υπηρεσιακά στελέχη, καθώς και τον πρώην Δήμαρχο Κερκυραίων και μέλος του Δ.Σ κ. Σαρλής Χρύσανθο , όπου συζητήθηκε η κατάσταση της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ.


Ιδιαίτερα συζητήθηκε η μεγάλη έλλειψη προσωπικού στην επιχείρηση και η αντιμετώπιση αυτής , το ασφυκτικά μεγάλο ενεργειακό κόστος λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής , η απόδοση του νέου διακανονισμού οφειλών και οι ενέργειες της επιχείρησης προκριμένου να εισπράξει τα οφειλόμενα, προς αυτή, ποσά , ο εξορθολογισμός της τιμολογιακής πολιτικής , η οικονομική θέση σήμερα της επιχείρησης. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στις ενέργειες και κατευθύνσεις που πρέπει να δοθούν προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα στην υδροδότηση των οικισμών την περίοδο που διανύουμε .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!