Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σχεδόν 70 οι αναμενόμενες πτήσεις στο “Ι. Καποδίστριας” την Κυριακή

Αυξημένες οι αφίξεις που αναμένονται την Κυριακή 19 Ιουνίου στο “Ι. Καποδίστρια”.  Συνολικά αναμένονται 69 αφίξεις αεροσκαφών στο νησί, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια ημέρα που δε φημίζεται για τις περισσότερες πτήσεις.

Στην πρώτη θέση για μια ακόμα φορά  βρίσκεται η αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, με τη  Ryanair να έχει  16 πτήσεις εκ των οποίων οι 2 από την Αγγλία και από πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Δεύτερη έρχεται η Easyjet με 8 πτήσεις η οποία κατέχει για αύριο και το μεγαλύτερο αριθμών αφίξεων από την Αγγλία, εκ των οποίων 6 από Μ. Βρετανία και 2 από Βερολίνο και Γενεύη αντίστοιχα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Wizz Air με 6 συνολικά πτήσεις εκ των οποίων 2 από Μ. Βρετανία και 4 από Σόφια, Κατοβίτσε, Βουκουρέστι και Μιλάνο αντίστοιχα.

Στην τέταρτη θέση είναι η British Airways και η Eurowings με τέσσερις πτήσεις αντίστοιχα.

Η British Airways με 4 πτήσεις από το Λονδίνο και η Eurowings 3 από την Γερμανία και 1 από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν με αεροσκάφη τύπου B737-800, A319, A320 και A321. Η μέγιστη χωρητικότητα καταγράφεται στα A321ΝΕΟ τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν έως και 240 επιβάτες καθώς και να πραγματοποιήσουν υπερατλαντικά ταξίδια μιας και κατηγοριοποιούνται στην μεγάλη κατηγορία αεροσκαφών. Oι αεροπορικές εταιρείες Easyjet και Wizz Air θα φέρουν το συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους αύριο.

 

 

*Flightradar24

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!