Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τα συμπεράσματα της διευρυμένης νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου  η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής  Κέρκυρας  του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με το καταστατικό  του κόμματος με Συντονιστή τον Γραμματέα της Ν.Ε. Νίκο Τησαρχόντου. Συμμετείχαν παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη των Δημοτικών Οργανώσεων, τα εκλεγμένα  μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από το νομό μας, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής υπεύθυνος Βορειοδυτικής Ελλάδος  Σωτήρης Ζαρμπαλάς, καθώς και οι Υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού Κέρκυρας. Από όλους τους παρευρισκόμενους  και ομιλητές εκφράστηκε  η ισχυρή βούληση για την επίτευξη των στόχων του  κόμματος, που έχουν τεθεί ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου. Στη συνεδρίαση  συζητήθηκαν οι τρόποι και η εξωστρεφής δράση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η ανοιχτή παρουσία και η παρέμβαση της παράταξης  σε κάθε περιοχή, κάθε Δήμο και σε κάθε γωνιά της Κέρκυρας, όπως επίσης  η πολιτική και οργανωτική δομή  της  Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, χωρίς αυτό να αποκλείει και τη συμμετοχή άλλων στελεχών, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον στη συνέχεια.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Η συμμετοχή  και το ενδιαφέρον των στελεχών στη συνεδρίαση  ήταν μεγάλο, ώστε  να επιτευχθεί το επιθυμητό εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς  και η βούληση   να βοηθήσουν με ανιδιοτέλεια στην κατεύθυνση αυτή , όπως και σε κάθε δράση της ΝΕ και των υποψηφίων βουλευτών της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

 Η Νομαρχιακή  Επιτροπή  Εκλογικού  Αγώνα Κέρκυρας  του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος  Αλλαγής καλεί σε αγωνιστική κινητοποίηση όλο το Δημοκρατικό κόσμο της Κέρκυρας, προκειμένου μέσα από την υποστήριξη των πέντε υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, «να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αλλαγή και να λάμψει και πάλι στην περιοχή και στη χώρα μας, ο ήλιος της αλήθειας, της ευημερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης»,

Για τη Νομαρχιακή  Επιτροπή  Εκλογικού Αγώνα Κέρκυρας  του  ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ 

Ο γραμματέας

Νίκος Τησαρχόντου.

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!