Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Την πολυαγαπημένη του γιαγιά έχασε ο Σάκης Ρουβάς – Πότε κηδεύεται

ΚΕΡΚΥΡΑ – Την πολυαγαπημένη του  γιαγιά σε ηλικία 95 ετών, έχασε ο δημοφιλής Κερκυραίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αναμένεται στην Κέρκυρα για την κηδεία της γιαγιάς του. Η Ελπινίκη Ρουβά, χήρα Αναστασίου,  άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 95 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή στις 15:30 στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσας Ποταμού.

Ο Σάκης Ρουβάς, κατά το παρελθόν, είχε δηλώσει πως ήταν ιδιαίτερα δεμένος με τη γιαγιά του, τόσο ο ίδιος όσο και τα αδέρφια του, καθώς τους χώριζε έναν τοίχος από το πατρικό τους σπίτι στον Ποταμό ενώ για μεγάλο διάστημα έμεναν μαζί της, όταν οι γονείς του χώρισαν.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του kerkyrasimera.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους της Ελπινίκης Ρουβά.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!