Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τον έπιασαν στο λιμάνι με μισό κιλό αδασμολόγητο καπνό

Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας για παράβαση του νόμου 2960/2001 ”Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας”, καθώς και των νόμων 4251/2014 και 3386/2005 ”περί αλλοδαπών”.

Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στον λιμένα ν. Κέρκυρας, προερχόμενο από τον λιμένα Ηγουμενίτσας, και κατόπιν διενέργειας ελέγχου στον 20χρονο, βρέθηκε να κατέχει εντός της χειραποσκευής του, ακατέργαστος αδασμολόγητος καπνός, συνολικού μικτού βάρους πεντακοσίων δεκατριών γραμμαρίων (513γρ.). Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα, ενώ υπήρχε εις βάρος του το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!