Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το μαρτύριο της Εθν. Λευκίμμης για τους οδηγούς

Μαρτύριο για πολλά χρόνια αποτελεί η χρήση της Εθνικής Λευκίμμης τις ώρες αιχμής, κυρίως, για τους χρήστες του συγκεκριμένου οδικού δικτύου, αφού η μη διαμόρφωση της μιας και μοναδικής κεντρικής εισόδου και εξόδου από και προς το Νότο, δεν χωράει πια και οι ουρές που σχηματίζονται από τα οχήματα είναι τεράστιες.

Φυσικά δεν αποτελεί είδηση το γεγονός, αλλά μι ακόμη καταγραφή της κατάστασης, η οποία επιδεινώνεται χρόνο με το χρόνο και μάλιστα, όσο οδεύουμε στην καρδιά της τουριστικής σεζόν στην οποία προστίθενται παντός τύπου τουριστικά οχήματα, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και μηχανές κλπ. Οι οδηγοί κατά τος ποινές κυρίως ώρες αλλά και τις μεσημβρινές, πρέπει να οπλίζονται με υπομονή και σίγουρα, να ξεκινούν για τις εργασίες τους, αρκετή ώρα πριν, καθώς θα συναντήσουν απίστευτη κίνηση. Οι εικόνες είναι πολίτη στις 08:00 το πρωί που προσπάθησε να κινηθεί προς το κέντρο της πόλης από την Εθνική Πέλεκα.

Να υπενθυμίσουμε πως παρεμβάσεις έχει ανακοινώσει η Περιφερειακή Αρχή για την εκτόνωση της κίνησης τις ώρες αιχμής, που έχουν παραμείνει ανακοινώσεις.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!