Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Το χειρότερο σενάριο αποφεύχθηκε! Με μικρή καθυστέρηση τα προνήπια στα σχολεία του Δήμου (vid)

ΚΕΡΚΥΡΑ – Αν και όλα εξαρτώνται από την εθνική επικαιρότητα, σε σχέση με την έναρξη της εκπαιδευτικής χρονιάς και των καθυστερήσεων που υπάρχουν από πλευράς υπουργείου λόγω και των αδειών υπαλλήλων ειδικού σκοπού, ο δήμος Κεντρικής Κέρκυρας καθ’ ομολογίαν και του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Αγγελόπουλο, έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου φέτος να λειτουργήσει κανονικά η υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στο δήμο Κεντρικής Κέρκυρας. Ωστόσο θα υπάρχει ενδεχομένως μια μικρή καθυστέρηση της τάξεως του ενός μηνός, χωρίς ωστόσο κυρώσεις σε μαθητές, αφού το υπουργείο Παιδείας είναι ενημερωμένο για την πορεία των διαδικασιών στο κεντρικό δήμο Κέρκυρας, από τη Δήμαρχο Μ. Υδραίου, όπου φέρει και την ευθύνη για την εξασφάλιση αιθουσών στέγασης.

*Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ”

 

Να υπενθυμίσουμε πως στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Αγγελόπουλος, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χρ. Άνθης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Κεντρικής Κέρκυρας Σπύρος Σουρτζίνος, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αντώνης Κουρσάρης, αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρία Ζερβού, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπ τηρεσιών Ν. Καλόγερος και η κα. Βλάχου ως προϊστάμενη του Τμήματος Παιδείας του Δήμου

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!