Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το “4th Summer School on European Union Law, Corfu 2022” ξεκινά τη Δευτέρα 25/07

Ο Ερευνητικός Σύλλογος Αποφοίτων ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA), ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σας προσκαλούν στην Τελετή Έναρξης του “4th Summer School on European Union Law, Corfu 2022″.

 Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας, στο Δικαστικό Μέγαρο, Οδός Κολοκοτρώνη, 1ος όροφος. Θα προηγηθούν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των συνδιοργανωτών και θα ακολουθήσει ομιλία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γεώργιου Κώτσηρα σχετικά με την εφαρμογή του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. στην Ελλάδα. H Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!