Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ- Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές λόγω της κακοκαιρίας

ΚΕΡΚΥΡΑ – Αναμενόμενα ήταν τα προβλήματα εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει από χθες το βράδυ το Ιόνιο και την Κερκυρα. Πέραν των πλημμυρών σε δρόμους, ζημιές σε κινητή περιουσία εξαιτίας της πτώσης κλαδιών και δέντρων από τους δυνατούς ανέμους, ήδη καταγράφεται διακοπή στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών, με την αποκατάσταση να αργεί καθώς τα συνεργεία είναι δύσκολο να εργαστούν υπό αυτές τις συνθήκες. 
Οι περιοχές που δεν είναι ηλεκτροδοτούμενες αυτήν την ώρα, είναι οι εξής: Άγιοι Θεόδωροι Λευκίμμης, Αργυράδες, Νεοχωράκι. Πετάλια, Αχαράβη, Δουκάδες, Δάφνη, Παλαιοκαστρίτσα, Λιαπάδες, Καρουσάδες. Τρίκλινο, Πέραμα, Καλαφατιώνες, Βρυώνη

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!