Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Χωριά χωρίς ταχυδρόμο – Να έρθει το ζήτημα στη βουλή, ζητά ο Καλούδης

Το ζήτημα της έλλειψης ταχυδρόμων σε δεκάδες χωριά της Κέρκυρας, αναδεικνύει με τη σχετική καταγγελία του, ο επικεφαλής της παράταξης “ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ”, Γιώργος Καλούδης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Τα περισσότερα χωριά της Κέρκυρας χωρίς ταχυδρόμο. Μεγάλες καθυστερήσεις στη παράδοση λογαριασμών ηλεκτρικού και τηλεφώνου στους κατοίκους των χωριών μας. Όλο και συρρικνώνονται τα χωριά μας. 16 βουλευτικές έδρες μετατοπίστηκαν από ακριτικές περιοχές και τις περιφέρειες προς το αθηνοκεντρικό κράτος.
Στις πολυκατοικίες οι επιστολές δεν ρίχνονται στα γραμματοκιβώτια αλλά στα σκαλιά. Το άκρως απόρρητο της αλληλογραφίας στη διάθεση κάθε κακού γείτονα κάθε περαστικού και διερχόμενου κάθε τυχάρπαστου κάθε κακού ασφαλίτη.
Στην εποχή των υποκλοπών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων έχουμε και το ξεχαρβάλωμα του απόρρητου της αλληλογραφίας και τη διάλυση των ΕΛΤΑ . Κατά παράβαση του άρθρου 19 παρ. 1 του Συντάγματος.Για τη Κέρκυρα είναι καθεστώς εδώ και 2 χρόνια λόγω …έλλειψης προσωπικού. Πιθανόν ότι συμβαίνει στη Κέρκυρα να συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.
Όλες οι χώρες έχουν κρατικά ταχυδρομεία. Οι courier προσέφεραν πολλά. Χρειάζονται όμως και τα κρατικά ταχυδρομεία. Πιθανόν η απαξίωση των ΕΛΤΑ να είναι σκόπιμη στα πλαίσια του απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού της δεξιάς και της επιδιωκόμενης χαριστικής πώλησής τους σε ημέτερους. Δεν είδαμε ερώτηση βουλευτή Κέρκυρας στη Βουλή γι΄αυτόν τον ξεπεσμό και τη παραβίαση συνταγματικών μας δικαιωμάτων.
Είναι πολιτικό θέμα. Κοινωνικό και πολιτικό θέμα από αυτά που ξεχωρίζουν το κέντρο και τη κεντροαριστερά από τη δεξιά.
Δεν αξίζει μία επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων προς τον κ. Μητσοτάκη ;

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!