Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ψηφοδέλτια και προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στη νεολαία, οι δηλώσεις Ραγκούση

Στον απόηχο της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ του Σαββάτου με κεντρικό  ομιλητή τον βουλευτή Γιάννη Ραγκούση και την παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών νέων – ηλικιακά- ανθρώπων, το πρωί της Κυριακής ο κ. Ραγκούσης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αυλωνίτη και μέλη της Νομαρχιακής του κόμματος καθώς και τον Συντονιστή του οργάνου Χρ. Μωραΐτη, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου. 
Αφενος ο βουλευτής της Κέρκυρας αναφέρθηκε στην εκδήλωση του κόμματος και στα χαρακτηριστικά αυτής, ο Συντονιστής ανέφερε τη σειρά εκδηλώσεων που ετοιμάζει το κόμμα σε τοπικό επίπεδο και την έντονη παρουσία που θα έχει εφεξής και οδεύοντας προς τις εκλογες ενώ ο κ. Ραγκούσης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «μέγα χορηγό» του ΣΥΡΙΖΑ αφού με τα σκάνδαλα της κυβέρνησης  με κορυφαίο τις παρακολουθήσεις, δίνει αυτόματα προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτηθείς σχετικά απάντησε πως το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις στις ηλικίες 17-44 ενώ σε ερώτηση του @kerkyrasimera για τις δημοσκοπήσεις που θα πραγματοποιήσει προκειμένου να σφιγμομετρησει  τη δημοφιλία των εν δυνάμει υποψηφίων του  και στελεχών του ώστε να προχωρήσει στη συγκρότηση νικηφόρων ψηφοδελτίων, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση και τους στρατηγικούς  πυλώνες. Παράλληλα δήλωσε, σε ερώτηση του @kerkyrasimera πως στις περιοχές που δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξει στήριξη νικηφόρων συνδυασμών που θα όμως, κάποιες βασικές αξιακές πεποιθήσεις του κόμματος.

*Αναλυτικά η συνέντευξη στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ» 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!