Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: 350 μερίδες τηγανίτες τ’ Αγιού στις Φυλακές από το « Στάζει Μέλι»

Μια  ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για το « Στάζει Μέλι» και τους κρατούμενους των Φυλακών Κέρκυρας .

Από το πρωί ο Βασίλης Πρίφτης  ετοίμαζε τηγανίτες τ’ Αγιού για καλό σκοπό! Και αφού ψήθηκαν, ετοιμάστηκαν και συσκευάστηκαν περίπου 350 μερίδες, η Emma Kastamoniti και ο Kostas Kastamonites ανέλαβαν το έργο της μεταφοράς στο κατάστημα κράτησης. 

Με την άψογη συνεργασία τόσο της διευθύντριας κας Σταύρου όσο και όλων των υπαλλήλων που βοήθησαν, οι λουκουμάδες έφτασαν στον προορισμό τους και έκαναν τροφίμους αλλά και προσωπικό κοινωνούς του εθίμου.


«Είμαστε εκεί για να φτάσουμε και σε αυτούς που δε μπορούν να έρθουν σε εμάς. Το έθιμο και η γιορτή είναι για όλους και όλες χωρίς διακρίσεις.
Και του χρόνου…

ΥΓ. Ευχαριστούμε όλους/ -ες όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η δράση.» Σημείωσαν  οι εμπνευστές αυτής της ενέργειας, που προσέφεραν χαρά χθες στους τροφίμους και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!