Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – 48ωρη απεργία των εργαζομένων στο Αχίλλειο

ΚΕΡΚΥΡΑ – Μετά την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Αχίλλειο το πρωί της Παρασκευής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι φυσικά για την κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το εμβληματικό ανάκτορο.

Η απεργιακή τους κινητοποιήσει έχει οριστεί για την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη ενώ ταυτόχρονα, θα αποστείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στον Έλληνα Πρωθυπουργό. Ωστόσο, το timing δεν είναι τυχαίο, καθώς την επόμενη εβδομάδα στην Κέρκυρα έρχονται, όπως ανακοίνωσε το kerkyrasimera.gr, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, οπότε αναμενόμενη θεωρείται η συνάντηση σωματείου εργαζομένων στο Αχίλλειο με τους επικεφαλής του υπουργείου Τουρισμού.

 

*Στιγμιότυπα από την πρωινή γενική συνέλευση του σωματείου εργαζομένων Αχιλλείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!