Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κεφαλονιά:  Γυρίσματα του δημοφιλούς γερμανικού show «Die Batchelorette» – Σημαντική προβολή

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη Κεφαλονιά βρίσκεται αυτές τις ημέρες πολυπληθές συνεργείο της γερμανικής τηλεόρασης, το οποίο πραγματοποιεί γυρίσματα του δημοφιλούς reality show «Die Batchelorette» που μεταδίδεται από το RTL και σημειώνει κάθε χρόνο πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τα γυρίσματα γίνονται σε διάφορα σημεία της Κεφαλονιάς, μεταξύ των οποίων και η Σάμη στην οποία και βρέθηκε την Τετάρτη το συνεργείο, η Batchelorette και ένας εκ των διεκδικητών της καρδιάς της που την περίμενε ώστε να ολοκληρώσουν το ρομαντικό τους ραντεβού.

Ανεξάρτητα πάντως από την ποιότητα του εν θέματι τηλεοπτικού προϊόντος, πρόκειται αναμφίβολα για τεράστια προβολή της Κεφαλονιάς σε μία πολύ μεγάλη τουριστική αγορά, που θα πρέπει να αξιοποιηθεί από τους παράγοντες του κλάδου και να κεφαλαιοποιηθεί αναλόγως.

Πηγή:inkefalonia.gr

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!