Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

ΚΕ.Θ.Ε.Α. Κινητή Μονάδα Ιονίων: Δράσεις ενημέρωσης στην Κέρκυρα

   Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων,  θα πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης στην Κέρκυρα τις ημερομηνίες 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 30/05 το προσωπικό της κινητής μονάδας και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Κέρκυρας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος θα πραγματοποιήσει δράσεις-συναντήσεις δικτύωσης εκτός αστικού ιστού, συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα του νησιού.
  • Την Τετάρτη 31/05 το προσωπικό της κινητής μονάδας, το θεραπευτικό προσωπικό και μέλη του πολυδύναμου κέντρου θα πραγματοποιήσουν δράση καθαρισμού του άλσους Μον Ρεπό. Η δράση είναι ανοιχτή για συμμετοχή του κοινού.
  • Την Πέμπτη 01/06, το προσωπικό της κινητής μονάδας, του πολυδύναμου κέντρου και του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Kεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων θα επισκεφθούν κοινότητα Ρομά με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα εξάρτησης.

Η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων ανήκει στο δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) συγκεκριμένα στο ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και έχει έδρα τη Κεφαλονιά. Απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από νόμιμες (αλκοόλ, τζόγο, τυχερά παίγνια και gaming) ή παράνομες ουσίες, στις οικογένειες τους, αλλά και σε ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

 

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και με σεβαστό στο απόρρητο.

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ-Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων

Κεφαλονιά, Ληξούρι Στ. Τυπάλδου, Τ.Κ 28200

☎️ 2671091720, 6971981651

kmkefalonia@kethea-epirou.gr

https://www.kethea.gr/

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!