Quantcast
Διεθνή νέα

Κηδεία Ντούσαν Ιβκοβιτς: Ένωσε ξανά τους θρύλους της πρώην Γιουγκοσλαβίας

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Βελιγράδι για το τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντίνο Ράτζα, Ζάρκο Πάσπαλι, Γιούρι Ζντοβτς, Βλάντε Ντίβατς και Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς μετέφεραν το φέρετρο του θρύλου της προπονητικής, του δασκάλου του μπάσκετ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, αλλά πρόλαβε να προσφέρει τόσο πολλά πράγματα στο άθλημα.

Όλοι οι άνθρωποι που δέθηκαν μαζί του ήταν εκεί, για να τον αποχαιρετήσουν. Η μισή πρώην Εθνική Γιουγκοσλαβίας βρέθηκε δίπλα στον τεράστιο Ντούντα.

Σπαρακτικές στιγμές στη Σερβία για το αντίο σε ένα σπουδαίο άνθρωπο και προπονητή που υπηρέτησε με αγάπη και σεβασμό το μπάσκετ και έδειξε τον δρόμο σε αμέτρητους παίκτες και προπονητές που έμαθαν πολλά πράγματα δίπλα του. Κατά τη διάρκεια της κηδείας στο κοιμητήριο στο Νέο Βελιγράδι, ελευθέρωσαν μερικά περιστέρια σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση, καθώς ήταν το πάθος του Ντούσαν Ίβκοβιτς! Εξάλλου ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποκάλυψε πως αυτό το πάθος στοίχισε στον Ντούντα, ο οποίος μολύνθηκε από τα περιστέρια του και επιβαρύνθηκε η υγεία του.

Μεταξύ άλλων στην κηδεία βρέθηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Νίκολα Πέκοβιτς, ο Δήμος Ντικούδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο Πέρο Άντιτς, ο Νίκολα Πέκοβιτς, ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο Ζέλικο Ρέμπρατσα, ο Μάρκο Κέσελ, και ο Τάκης Λιβιεράτος.

*με πληροφορίες απο protothema.gr

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!